Hurtig levering til hele Kongeriget
Etableret i 2019, Green Living kan siges at være kulminationen af over 10 års personlig erfaring med en bæredygtig livsstil.


Vores iværksætteri-eventyr er en sand historie, bygget på sande familieerfaringer. Erfaring med beskidte fingre, kreative børn, praktiske indretningsbehov samt et familievenligt budget. Alt dette, samtidig med drømmen om at beskytte vores natur imod overproduktion og ulovlig ressourceudnyttelse.

Retten til at vælge bæredygtigt

Udgangspunktet for vores iværksætteri, er at kunne tilbyde almindelige mennesker, med almindelige budgetter kvalitetsmøbler og interiør-produkter, der er bæredygtige og skåner vores planet for ressourceudnyttelse. Vores grundtanke er bygget på filosofien om, at det SKAL kunne betale sig at handle bæredygtigt, vi tror nemlig på, at alle skal have muligheden for at vælge det bæredygtige alternativ uden at det koster ekstra.
Vi går ikke ind for kommerciel bæredygtighed, hvor grønne alternativer skal være dyrere for os almindelige mennesker. For det er nemlig almindelige mennesker som os selv, vores planet har brug for. 

Hos Green Living tror vi ikke på, at det er brands, men vi ser på selve materialet der fremmer bæredygtigheden, så hos os finder du ikke varer af kendte brands og designere. Vi går helt uden om dem og introducere dig her for grønnere alternativer, som ikke koster en formue.

 

Hvorfor vælge bæredygtighed tænker I?

Ifølge FN er definitionen på bæredygtighed udvikling, hvor opfyldelsen af de nulevende generationers behov ikke sker på bekostning af fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov.

Det vil sige, at de valg vi tager i forhold til vores klode, ikke kun skal sikre os selv, men netop sikre fremtidige generationer frem. Ved at genanvende eksisterende materialer, er vi med til at sikre mindre affald og mindre ressourceudnyttelse.

Vi lægger utrolig høj vægt på kvalitet og de forhold vores produkter fremstilles under. Alle vores varer er nøje udvalgt og inspiceret. Vores snedker, væver og leverandører er primært fra Asien, hvor gode råmaterialer og godt håndværk er til at finde, i henhold til de rammer og krav for bæredygtighed vi har sat.

Bæredygtighed indgår på flere måde i vores produkter. Udover at vi næsten udelukkende bruger restmaterialer, så er vores produkter altid fremstillet af certificeret træ; FSC Stewardship Council) som er den eneste globale mærkningsordning til træ- og papirproduktion. Derudover samarbejder vi primært med leverandører, der har solid kendskab til at genanvende rest-materialer. Det sikre solid kvalitet i de nye designs.

Men ikke nok med det, så fokusere vi også på social bæredygtighed, hvor en harmonisk og retfærdig fordeling af betalingen, er udgangspunktet mellem det økonomiske system og lokalbefolkningen. Hos os betyder dette, at vores produkter ikke kun er håndtegnet, men derimod håndlavet af lokale snedkere, vævere og håndværker. Det betyder at du, med dit køb, støtter mindre selvstændige i forskellige lokalsamfund i Asien.
Så ved at handle hos Green Living, er du med til at støtte op om de gode økonomiske relationer i lokalbefolkninger og samtidig sikre en sund udnyttelse af vores klodes ressourcer.

Vi tror nemlig på, at bæredygtighed er vejen frem og at det skal kunne betale sig at passe på vores klode, uden at det koster ekstra.

Følg os på Instagram, hvor vi viser skønheder fra verden rundt

TILBAGE TIL TOPPEN